vineri, 1 iulie 2016

sperante

acum 5 ani comentam despre lipsa abordarii gastroenterologiei din punct de vedere microbiologic. incet apar tot mai multe informatii din acest domeniu. stiinta merge totusi suficient de incet pt a exista victime. tot mai multi pacienti mor in urma infectiei cu Clostridium Difficile si reactiile la nivel social ale gastroenterologiei sunt nule.
nimeni nu lupta pentru eliminarea din alimentatie a substantelor care distrug flora populatiei singura arma impotriva Cl. Diff. prin substantele pe care le genereaza
1. in farmacii nu se gasesc forme injectabile ale antibioticelor, ci doar forme usor de administrat si cu efect maxim pe tractul digestiv (formele orale)
2. in productia de alimente se folosesc conservanti in mod absolut inutil (ex. in biscuiti)
3. antibioticele, de genul cefalosporinelor si fluochinolonelor si nu numai (betalactaminele sunt deja compromise) dau rezistenta incrucisata. in ciuda acestui fapt se folosesc antibiotice cu structura aproape identica in zootehnie si oricine si le poate compara de pe net sxau de la farmacia de la colt (!!!!!!!!!primul antibiotic e amoxicolistinul!!!!!)(http://www.romvac.ro/Blog%20Posts/produse-antimicrobiene-si-antimicotice.html --- si poate nu e cel mai sugestiv link)
dar faptul cel mai grav este ca orice produs cu grasimi este contaminat iremediabil datorita fuctiei de stocare a grasimii si acccentuata de frecventa liposolubilitatii antibioticelor. NIMENI NU AVERTIZEAZA POPULATIA DESPRE CONTAMINAREA CU ANTIBIOTICE A OUALELOR, FICATULUI SI ORICARUI TESUT CU GRASIME! (si "paradoxal" BII nu se vindeca decat aleatoriu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu